Online coaching


Wat houdt online coaching in?

 
 

Create a healthy lifestyle on your own terms


Bekijk de verhalen van de dames die jou voor gingen...


Lees hoe zij niet alleen fysiek zijn verandert, maar ook mentaal

10 september 2019

Berber

"Na jarenlang jojo'en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen."
10 september 2019

Annemae

"Ik ben dit traject aangegaan terwijl ik nog aan het re-integreren was van mijn burn-out. Tijdens dit traject lag de focus dan ook op het creëren van meer structuur en het werken aan mijn mindset. Dankzij het traject, heb ik hier veel stappen in gemaakt!"
4 september 2019

Esther

"Ondanks mijn onregelmatige werk heb ik nu eindelijk een levensstijl gevonden met balans. Dankzij het traject ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ook heb ik veel meer kennis opgedaan. Ik weet nu hoe ik op eigen benen verder moet gaan!"

Wat je mag verwachten...

Icon_-091

Elkaar leren kennen

Middels een uitgebreide intake vertel jij mij wie jij bent, wat je wilt bereiken en wat de obstakels zijn waar je tegenaan loopt. Pas hierna kunnen we beginnen.
Icon_-042

Individueel programma

Ik ga voor jou aan de slag en maak een programma dat specifiek op jou is afgestemd. Hierbij hou ik rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, je levensstijl, je trainingsstatus en herstelfactoren. Dit zodat jij resultaat kan boeken en kan behouden!
Icon_-073

Werk hard en wees geduldig

Resultaat komt niet vanzelf. Maak met jezelf de commitment dat je er 100% voor gaat. Tuurlijk ben ik daar om je te steunen, maar je zult hoe dan ook zelf hard moeten werken.
Icon_-124

Life-long results!

Je zal een levensstjil ontwikkelen waar je de rest van je leven profijt van hebt! Samen werken wij aan een shape waar jij tevreden mee bent en die jij de rest van je leven kan vasthouden!
 

Is online coaching geschikt voor jou?

Dit is niet voor iedereen...

Icon_-01
Perfecte match
Indien ik er geen vertrouwen in heb dat ik de ideale coach voor je ben, zal ik je doorverwijzen naar iemand die geschikt voor je is.
Icon_-01

Vrouwen

Ik coach alleen vrouwen! Sorry guys...
Icon_-01

High achiever

Ik verwacht dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. Daarnaast verwacht ik dat je mij feedback geeft en eerlijk aangeeft of iets haalbaar voor je is of niet.
Icon_-01

Leergierig

Je wilt niet alleen doen wat je moet doen, maar je wilt ook weten wáárom je iets doet.

Icon_-05

Niet coachable

Het advies dat ik je geef laat je links liggen en je blijft je eigen ding doen. Zelfs nadat ik je heb verteld dat je daarmee niks opschiet.
Icon_-05

Investeren

Je bent niet bereid eenmalig in jezelf te investeren voor iets waar je de rest van je leven profijt van hebt.
Icon_-05

Quick fix

Je verwacht dat ik je een magische pil geef en dat je er in no-time uitziet als een Victoria Secret Model...
Icon_-05

Geen updates

Je bent niet bereid metingen te verrichten en mij te updaten over hoe het gaat.

Waarom zou je mij als coach willen?

Mijn coaching is anders dan anderen...

Persoonlijk

Alles wordt specifiek op JOU afgestemd! Kan je maar 2x trainen? Prima. Wil je 6x trainen? Ook goed. Ik kan jou wel opdragen wat jij moet doen, maar dan ga jij het nooit de rest van je leven volhouden.
 

Mindset staat centraal

Alles valt of staat met de juiste mindset. We zullen daarom afrekenen met de dingen die je tegenhouden, zoals destructieve gedachtenpatronen en gewoontes. Hierdoor zal je sterk in je schoenen komen te staan en leer je luisteren naar wat JIJ wilt!
 

Focus op de lange termijn

Je zal niet alleen resultaat boeken, maar je zal het resultaat ook op de lange termijn vast kunnen houden. Ik leer je een nieuwe levensstijl aan waarin ruimte is om te genieten, zodat je het vol kan houden zonder struggles!