Online Coaching

Samen creëren we jouw unieke gezonde levensstijl

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Je ervaart een dagelijkse strijd met eten. Vaak voel je je schuldig over dingen die je hebt gegeten.

Soms gaat het goed, soms ben je de controle volledig kwijt. Hierdoor ben je aan het jojo’en met je gewicht.  

  • Je wilt goed voor jezelf zorgen, maar het lukt niet. Je bent het vertrouwen verloren dat dit ooit gaat lukken.
  • Niks lijkt ooit goed genoeg. Je bent niet tevreden over jezelf en je lichaam. 
  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen op het gebied van voeding en/of krachttraining. 
  • Ondanks dat je zo je best doet, zie je nauwelijks resultaat.

Voor mij was dit heel lang het geval.

Jarenlang voerde ik een strijd met etenIk probeerde verschillende diëten, verbood mijzelf allerlei producten en ontwikkelde een obsessieve relatie met voeding. Het was alles of niets. 

Na een lange periode was ik hier zo ontzettend klaar mee. Ik wist dat ik het niet alleen kon en besloot daarom hulp te zoeken en dat was mijn redding.

Middels coaching kreeg ik de juiste kennis over voeding. Ik leerde dat er niet zoiets bestaat als ‘goed’ en ‘slecht’ en dat er is een middenweg tussen ‘genieten’ en ‘gezond leven’, terwijl je in shape komt en blijft. Ook ging ik werken aan mijn mindset. Ik leerde begrijpen hoe mijn brein werkte, hoe ik controle kreeg over mijn gedachten en een krachtige zelfverzekerde vrouw kon worden.

Creëer samen met mij jouw eigen unieke gezonde levensstijl!

Online Coaching

De vrijheid die ik nu voel… dat gun ik andere vrouwen ook!

Daarom heb ik mijn ervaring en kennis omgevormd tot een succesformule waarmee ik ondertussen al meer dan 100 vrouwen heb geholpen!

Ik help je hoe je met de juiste mindset en kennis jouw eigen unieke gezonde levensstijl creëert. Een voedingspatroon zonder restricties waarin je kan genieten zonder schuldgevoel. Een krachtige mindset waardoor je goed voor jezelf wilt zorgen en stopt met jezelf verwaarlozen. 

Door middel van mijn Online Coaching zal je niet alleen een levensstijl ontwikkelen, maar ook een krachtige mindset. Hierdoor heb je er de rest van je leven profijt van! 

De ervaringen van anderen

Werkwijze

Gebalanceerd
voedingspatroon.

Stop voor altijd met diëten en restricties en ontwikkel een gebalanceerd voedingspatroon. De focus ligt op het creëren van een levensstijl dat bij jou past. Je zal leren hoe je kan genieten zonder schuldgevoel en goed voor jezelf zorgt zonder dat dit voelt als straf. Creëer een duurzaam voedingspatroon dat bij jou past.

Een krachtige mindset.

Je gedrag en het resultaat van je gedrag worden gecreëerd vanuit je mindset. Daarom staat het werken aan je mindset bovenaan. Ik bied je de ondersteuning zodat je jezelf zal leren begrijpen. Je zal leren hoe je middels gedachtenwerk niet alleen een geweldige relatie met eten creëert, maar ook de meest krachtige versie van jezelf wordt. En dat is iets waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Laat je kennis groeien.

Ik zorg er niet alleen voor dat je je doelen bereikt, maar dat je er ook daadwerkelijk wat van leert. Zo zal ik je van zoveel mogelijk kennis voorzien omtrent voeding, de werking van je brein, persoonlijke ontwikkeling en training.

 

Train als een atleet*

Ik kan je voorzien van evidence-based krachttrainingsschema’s, speciaal gericht op vrouwen die een krachtige vrouwelijke shape willen creëren. We zullen samen zoeken naar een manier van trainen waar jij plezier aan beleefd, zodat het geen moeite is om vol te houden. De resultaten volgen vanzelf: je komt strakker in je vel te zitten, met een shape om trots op te zijn!

*Het doen van krachttraining is niet verplicht in het volgen van mijn programma!

Benieuwd of wij een match zijn?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Waarom mijn coaching anders is dan anderen

Persoonlijk

De coaching draait om jou als vrouw. Alles wordt specifiek afgestemd op jou. Je krijgt een op maat gemaakt programma en zullen vanuit daar samen onderzoeken wat het beste bij je past. Samen creëren wij jouw unieke levensstijl!

Mindset staat centraal

Alles valt of staat met de juiste mindset. We zullen daarom afrekenen met de dingen die je tegenhouden, zoals destructieve gedachtenpatronen en gewoontes. Hierdoor zal je sterk in je schoenen komen te staan en leer je luisteren naar wat JIJ wilt!

Focus op de lange termijn

De coaching is geen quick short fix, maar een lifelong fix. Je zal niet alleen resultaat boeken, maar je zal het resultaat ook op de lange termijn vast kunnen houden. We onderzoeken samen hoe jouw ideale relatie met eten en levensstijl eruitzien. Hierdoor creëer je iets waar je de rest van je leven profijt van hebt!

I'm always there

Ik ben altijd bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er voor je waar en wanneer jij het nodig hebt.

Dit is wat je kunt verwachten:

Elkaar leren kennen

Tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek duiken we dieper in op hetgeen waar je tegenaan loopt, bied ik jou inzichten en ervaar je de kracht van coaching. Mocht er tussen ons een goede match zijn en wil je verdere stappen zetten, dan kan ik je adviseren welk traject het beste bij je aansluit.

Individueel programma

Na het invullen van een uitgebreid intakeformulier, ga ik voor je aan de slag en maak een op maat gemaakt programma dat specifiek op jou is afgestemd. Hierbij hou ik rekening met hetgeen wat bij jou past.

Werk hard en wees geduldig

Resultaat komt niet vanzelf. Maak met jezelf de commitment dat je er 100% voor gaat. Tuurlijk ben ik daar om je te steunen, maar je zult hoe dan ook zelf hard moeten werken.

Levenslang resultaat!

Je zal een levensstjil ontwikkelen waar je de rest van je leven profijt van hebt! Samen werken wij aan een shape waar jij tevreden mee bent en die jij de rest van je leven kan vasthouden!

Benieuwd of we een match zijn?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl