De ervaring van Maria

'Ik heb lang nagedacht of ik een coachingstraject zou starten, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ondanks dat ik zelf al veel had bereikt, merkte ik nu dat ik vastliep. Dankzij de kennis en evidence-based tools die ik tijdens het traject heb gekregen, kan ik nu weer zelfstandig verder!'
alternatieve foto maria
‘Ik heb lang nagedacht of ik zou beginnen aan een coachingstraject. Ik had voorheen al veel zelfstandig bereikt op lichamelijk gebied, maar ik was nu op een punt dat ik niet echt verder kwam terwijl ik wel erg mijn best deed en het me veel tijd/mentale onrust bezorgde. Het informatieve gesprek met Eva- Louise had me de doorslag gegeven.

Ik wilde doelgericht werken aan mijn lichaam op basis van evidence-based informatie, zodat ik in de toekomst de kennis zou hebben om mijzelf verder blijven te ontwikkelen. De coaching van Eva-Louise was erg prettig. Ik kreeg een trainingsschema en een voedingsschema. Dit voedingsschema heb ik als leidraad aangehouden, maar ik ben zelf macro’s gaan tracken aangezien ik het fijn vond om flexibel te zijn en hier zelf al enig verstand van had.

Daarnaast hadden we wekelijks hadden een coach-call. In de coach-calls bespraken we niet alleen mijn training en voeding, maar hadden we juist diepere gesprekken waardoor er werd gewerkt aan mijn mindset. Ik werd me bewust van mijn gedachten en Eva-Louise gaf mij tools om een sterkere persoonlijkheid te ontwikkelen. Ik kreeg wekelijks kleine opdrachten om hieraan te werken. 

Ik heb het coachingstrajaect van Eva-Louise ervaren als een echte samenwerking. Eva-Louise is professioneel, doelgericht en kijkt naar individuele behoeften. Ik vond het bijvoorbeeld erg prettig om geen vast voedingsschema te hebben, zodat ik meer vrijheid had om mijn voeding zelf in te delen, en dit was prima.

Ik ben erg blij dat ik dit traject heb doorlopen. Met de opgedane kennis en met kennisdocumenten die Eva-Louise me tijdens het coachingstraject heeft gegeven kan ik zelfstandig verder werken aan mijn doelen.

– Maria (23) –

P.S. Maria wilde liever anoniem blijven en haar foto’s niet delen, wat ik natuurlijk ook helemaal begrijp! De foto is dus ook niet van Maria zelf. Desondanks wilde ik toch deze waardevolle review delen!

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl