De ervaring van Laura

“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Achteraf gezien was dit JUIST het goede moment. Tijdens het traject leerde ik waar ik écht gelukkig van word. Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen!"
“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Mijn hele leven was letterlijk 180 graden gedraaid maar misschien was het juist daardoor het juiste moment. In het eerste gesprek met Eva, kon ik en kreeg ik het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Ze luisterde en begreep me!

Het luisteren was ook de kracht van Eva, naast goede informatie die ze gaf, hield ze me vooral een spiegel voor. Uiteindelijk sprak ik hierdoor uit wat voor mij belangrijk was in het leven & ik had nooit durven dromen dat deze stappen werkelijkheid zouden worden.

Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren & me niet constant te vergelijken met andere. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen.

Je hebt het allemaal zelf in je zitten, alleen heb je soms iemand nodig om je een handje te helpen. In mijn geval waren dat Eef haar handjes & ik had achteraf gezien geen beter moment kunnen kiezen!”✨💛💫

– Laura (22) –

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl