De ervaring van Joanne

“Een maand geleden ben ik begonnen met het coachingstraject. Binnen 4 weken stond ik al versteld van het resultaat dat ik had geboekt. Dit alles zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn!"

Joanne is nu al 12 weken bezig met haar traject. Ondertussen heeft zij al gigantisch resultaat geboekt, zoals je kan zien in onderstaande foto….
Echter, naast het prachtige fysieke resultaat, boekt zij mentaal resultaat. Na een maand coaching, was dit Joanne haar ervaring…

“Een maand geleden ben ik begonnen met het coachingstraject. Vanaf het begin ben ik onwijs gemotiveerd door Eva-Louise! Vanaf dag 1 was alles duidelijk en ik kon direct aan de slag!

We zijn nu een maand verder, ik voel me fysiek en mentaal sterker dan ooit! De eetbuien en cravings zijn weg. Ik kan eten wat ik lekker vind en daardoor heb ik niet het gevoel op dieet te zijn. Ook trainen voelt niet meer als een moeten! En dan het resultaat; iets waarvan ik nooit had durven dromen! Ik ben hier zelf onwijs blij mee en was zelf onwijs verbaasd! Ik had dit zonder Eef nooit gered!

Eva-Louise is een super fijne coach, die beschikt over de juist kennis en ervaring. Ik kan niet wachten om aankomende maanden nog veel harder te knallen! Van haar heb ik geleerd dat als je iets wilt, dan lukt dat!”


– Joanne (23) – 

Onderstaand zie je de progressie die Joanne al na 4 weken had geboekt! We zijn ondertussen al 8 weken verder in haar traject en nog steeds boekt Joanne gigantisch mooi resultaat!

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl