Ervaringen

10 september 2019

Berber

"Na jarenlang jojo'en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen."
10 september 2019

Annemae

"Ik ben dit traject aangegaan terwijl ik nog aan het re-integreren was van mijn burn-out. Tijdens dit traject lag de focus dan ook op het creëren van meer structuur en het werken aan mijn mindset. Dankzij het traject, heb ik hier veel stappen in gemaakt!"
4 september 2019

Esther

"Ondanks mijn onregelmatige werk heb ik nu eindelijk een levensstijl gevonden met balans. Dankzij het traject ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ook heb ik veel meer kennis opgedaan. Ik weet nu hoe ik op eigen benen verder moet gaan!"
23 juli 2019

Jessica

"Ik dacht altijd dat diëten en zo snel mogelijk afvallen de oplossing zou zijn, maar dit resultaat was altijd maar tijdelijk. Nu heb ik niet meer het idee dat ik op dieet ben! Ook ben ik mentaal sterker geworden en kan ik nog steeds genieten van vakanties, etentjes en lekkere dingen!"
17 juni 2019

Joanne

“Een maand geleden ben ik begonnen met het coachingstraject. Binnen 4 weken stond ik al versteld van het resultaat dat ik had geboekt. Dit alles zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn!"
17 juni 2019

Maxime

"Na een lange periode met eetbuien en in mijn gedachten continu bezig zijn met eten en afvallen, kan ik sinds de start van het coachingstraject eindelijk weer écht genieten van voeding. Ook zijn mijn cravings afgenomen omdat ik mezelf niks hoef te verbieden!"
1 mei 2019

Jolijn

"Dankzij Eva-Louise heb ik mijn 'alles-of-niets' mindset overwonnen, heb ik meer structuur in mijn voeding en trainingen en kan ik middels het 80/20-principe genieten van voeding!"