Ervaringen

pexels foto

Chantal

“Ik had een hele slechte relatie met voeding, de weegschaal en mijzelf. Dit had ook impact op mijn relatie. Het voelde alsof ik wegglipte en ik mezelf niet terug kon halen. Ik kwam er zelf niet meer uit en wist dat ik hulp nodig had. Ik nam contact op met Eva-Louise. Na het eerste gesprek wist ik het: zij gaat mij helpen. Na jaren diëten en voedingsschema’s volgen, ben ik tijdens dit traject gaan leren eten op gevoel. Dit was aan het begin best oncomfortabel maar ik wist dat je niet kan groeien binnen je comfortzone. Dankzij Eef heb ik doorgezet en als ik nu terugkijk was dat alles wat ik nodig had. Ik vertrouw nu op mijn lichaam en op mijn hongergevoel. Ik probeer nog steeds wat kilo’s kwijt te raken, maar ik weeg niet meer, dus maak ik echt keuzes die goed zijn voor mij en mijn gezondheid. Ik heb super veel tools gekregen voor mijn mindset. Ik weet nu dat er altijd negatieve gedachten blijven, maar dat ik er niet in mee hoef te gaan. Ik herken mijn Criticus en weet waarvoor die dient. Ik ben zo dankbaar dat ik dit samen met Eva-Louise heb mogen doen en zou iedereen die een strijd met eten en haar lichaam ervaart dit aanraden!”

Lees verder »
amber

Amber

“Om hulp vragen durfde ik nooit, want dat zag ik als falen. Ik dacht dat mijn problemen omtrent voeding en mijn zelfbeeld niet ‘groot’ genoeg waren om met een coach aan de slag te gaan en dat ik het zelf wel kon oplossen. Tot ik op een punt kwam dat het erger werd en ik besefte dat ik écht niet zo meer wilde zijn… Nu ben ik zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan en had ik gewild dat Eva-Louise veel eerder op mijn pad terecht was gekomen! Ik kan eindelijk zeggen dat ik blij ben met mezelf en weer kan genieten van voeding!”

Lees verder »
Josseling - einde traject

Josselin

“Ik was al lange tijd niet happy met m’n lijf. Qua diëten zag ik door de bomen het bos niet meer… Totdat ik Eefshealth benaderde. Sindsdien heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven waarbij ik veel in het buitenland zit. Dankzij het traject zit ik letterlijk beter in mijn vel en dat komt eigenlijk niet door een aantal kilo’s dat ik onderweg verloren ben, maar wel door de nieuwe routines die ik rijker ben!”

Lees verder »

Laura

“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Achteraf gezien was dit JUIST het goede moment. Tijdens het traject leerde ik waar ik écht gelukkig van word. Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen!”

Lees verder »
alternatieve foto maria

Maria

‘Ik heb lang nagedacht of ik een coachingstraject zou starten, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ondanks dat ik zelf al veel had bereikt, merkte ik nu dat ik vastliep. Dankzij de kennis en evidence-based tools die ik tijdens het traject heb gekregen, kan ik nu weer zelfstandig verder!’

Lees verder »

Cheyenne

“Jaren ben ik van dieet naar dieet gegaan. Niks was voor lange termijn. Aangezien ik een persoon ben die erg van eten houd, was ik benieuwd wat er allemaal ging veranderen. Gelukkig viel dit alles mee. Sterker nog: ik heb zelfs niet het gevoel dat ik heel erg op mijn eten moet letten. Ik geniet nog steeds van etentjes en feestjes! Ook heb ik eindelijk weer veel plezier in trainen en zie ik resultaat!”

Lees verder »

Berber

“Na jarenlang jojo’en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen.”

Lees verder »

Annemae

“Ik ben dit traject aangegaan terwijl ik nog aan het re-integreren was van mijn burn-out. Tijdens dit traject lag de focus dan ook op het creëren van meer structuur en het werken aan mijn mindset. Dankzij het traject, heb ik hier veel stappen in gemaakt!”

Lees verder »

Esther

“Ondanks mijn onregelmatige werk heb ik nu eindelijk een levensstijl gevonden met balans. Dankzij het traject ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ook heb ik veel meer kennis opgedaan. Ik weet nu hoe ik op eigen benen verder moet gaan!”

Lees verder »

Jessica

“Ik dacht altijd dat diëten en zo snel mogelijk afvallen de oplossing zou zijn, maar dit resultaat was altijd maar tijdelijk. Nu heb ik niet meer het idee dat ik op dieet ben! Ook ben ik mentaal sterker geworden en kan ik nog steeds genieten van vakanties, etentjes en lekkere dingen!”

Lees verder »

Joanne

“Een maand geleden ben ik begonnen met het coachingstraject. Binnen 4 weken stond ik al versteld van het resultaat dat ik had geboekt. Dit alles zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn!”

Lees verder »

Maxime

“Na een lange periode met eetbuien en in mijn gedachten continu bezig zijn met eten en afvallen, kan ik sinds de start van het coachingstraject eindelijk weer écht genieten van voeding. Ook zijn mijn cravings afgenomen omdat ik mezelf niks hoef te verbieden!”

Lees verder »

Jolijn

“Dankzij Eva-Louise heb ik mijn ‘alles-of-niets’ mindset overwonnen, heb ik meer structuur in mijn voeding en trainingen en kan ik middels het 80/20-principe genieten van voeding!”

Lees verder »

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl