Ervaringen

19 februari 2020
Josselin, uitgelichte afbeelding

Josselin

"Ik was al lange tijd niet happy met m’n lijf. Qua diëten zag ik door de bomen het bos niet meer... Totdat ik Eefshealth benaderde. Sindsdien heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven waarbij ik veel in het buitenland zit. Dankzij het traject zit ik letterlijk beter in mijn vel en dat komt eigenlijk niet door een aantal kilo’s dat ik onderweg verloren ben, maar wel door de nieuwe routines die ik rijker ben!"
4 februari 2020

Laura

“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Achteraf gezien was dit JUIST het goede moment. Tijdens het traject leerde ik waar ik écht gelukkig van word. Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen!"
13 december 2019
alternatieve foto maria

Maria

'Ik heb lang nagedacht of ik een coachingstraject zou starten, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ondanks dat ik zelf al veel had bereikt, merkte ik nu dat ik vastliep. Dankzij de kennis en evidence-based tools die ik tijdens het traject heb gekregen, kan ik nu weer zelfstandig verder!'
2 november 2019

Cheyenne

"Jaren ben ik van dieet naar dieet gegaan. Niks was voor lange termijn. Aangezien ik een persoon ben die erg van eten houd, was ik benieuwd wat er allemaal ging veranderen. Gelukkig viel dit alles mee. Sterker nog: ik heb zelfs niet het gevoel dat ik heel erg op mijn eten moet letten. Ik geniet nog steeds van etentjes en feestjes! Ook heb ik eindelijk weer veel plezier in trainen en zie ik resultaat!"
10 september 2019

Berber

"Na jarenlang jojo'en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen."
10 september 2019

Annemae

"Ik ben dit traject aangegaan terwijl ik nog aan het re-integreren was van mijn burn-out. Tijdens dit traject lag de focus dan ook op het creëren van meer structuur en het werken aan mijn mindset. Dankzij het traject, heb ik hier veel stappen in gemaakt!"
4 september 2019

Esther

"Ondanks mijn onregelmatige werk heb ik nu eindelijk een levensstijl gevonden met balans. Dankzij het traject ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ook heb ik veel meer kennis opgedaan. Ik weet nu hoe ik op eigen benen verder moet gaan!"
23 juli 2019

Jessica

"Ik dacht altijd dat diëten en zo snel mogelijk afvallen de oplossing zou zijn, maar dit resultaat was altijd maar tijdelijk. Nu heb ik niet meer het idee dat ik op dieet ben! Ook ben ik mentaal sterker geworden en kan ik nog steeds genieten van vakanties, etentjes en lekkere dingen!"
17 juni 2019

Joanne

“Een maand geleden ben ik begonnen met het coachingstraject. Binnen 4 weken stond ik al versteld van het resultaat dat ik had geboekt. Dit alles zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn!"