Creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl

In deze gratis cursus leg ik je uit hoe je zelf een gebalanceerde levensstijl kunt creëeren, aan de hand van 7 videolessen. Via mail krijg je de lessen toegestuurd, met daarbij als bonus extra handvatten en tips! You got this!

Creëer een gebalanceerde levensstijl

In deze gratis online cursus leer je:

De factoren en gewoontes die aan de basis staan van resultaat

De werking van je brein en hoe jij hier mee om kunt gaan

Waarom diëten en strikte regels omtrent voeding niet werken

Feiten en fabels over voeding

De voordelen van krachttraining en/of bewegen

In 5 stappen stoppen met eetbuien

Krijg gratis toegang

Je staat er niet alleen voor!

ontdek de mogelijkheden

Bij elke videoles ontvang je een e-mail. Hierin vat ik de les kort samen en geef ik je extra tips en handvatten. Je mag altijd reageren op deze mails, ik help je graag!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te verlossen van de strijd met eten.

Mijn naam is Eva-Louise van der Spek, inside & outside transformatiecoach voor vrouwen. Nadat ik mijn strijd met eten had opgelost en eindelijk mijn eigen unieke gebalanceerde levensstijl had gecreëerd, besloot ik na mijn master Human Movement Sciences dat ik andere vrouwen ook wilde helpen om de deze vrijheid te kunnen ervaren. Met deze gratis cursus help ik je op weg om je eigen gebalanceerde levensstijl te creëren!

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl