De ervaring van Cheyenne

"Jaren ben ik van dieet naar dieet gegaan. Niks was voor lange termijn. Aangezien ik een persoon ben die erg van eten houd, was ik benieuwd wat er allemaal ging veranderen. Gelukkig viel dit alles mee. Sterker nog: ik heb zelfs niet het gevoel dat ik heel erg op mijn eten moet letten. Ik geniet nog steeds van etentjes en feestjes! Ook heb ik eindelijk weer veel plezier in trainen en zie ik resultaat!"
“Ik was al jaren bezig met sporten en zoeken naar wat bij mij zou passen om af te vallen. Van shakes tot aan kuurtjes, niks daarvan was iets voor een lange termijn. 

Toen zag ik Eva-Louise voorbij komen op Instagram. Ik reageerde op een poll in haar story en zo kwamen wij aan de praat. Tijdens het eerste adviesgesprek was ik toch wel erg benieuwd hoe zij mij kon helpen om dit keer écht tot een andere levensstijl te komen. 

Na jaren in de sportschool bezig geweest te zijn ‘omdat het moest’, kreeg ik eindelijk plezier in het sporten. Dit kwam omdat ik duidelijk progressie zag; vooral met de gewichten tijdens de oefeningen maar natuurlijk ook lichamelijk, hoe ik eruit zag.
Een van het belangrijkste is natuurlijk je voeding! Ik ben een persoon die van erg van eten houd en was dus daarom erg benieuwd wat er nu allemaal zou veranderen met betrekking tot mijn voeding. Gelukkig viel dit totaal niet tegen en is er elke dag ruimte voor wat lekkers. Naast de gevarieerde voedingsschema’s zorgt Eva ook voor leuke recepten gebaseerd op mijn macro’s! Hierdoor heb ik totaal niet het gevoel alsof ik heel erg moet opletten wat ik kan eten.

Ook ga ik regelmatig (nog) uiteten waarbij ik het toch anders aanpak dan eerst. Overdag houd ik er al rekening mee en tijdens het etentje kies ik bewust wat ik echt graag wil en kan hier dan ook meer van genieten!

Natuurlijk ging het niet allemaal vanzelf en zijn er ook momenten geweest dat ik ‘bleef hangen’. Op deze momenten kon Eva mij motiveren, ook door middel van opdrachten met betrekking tot mijn mindset. Hierdoor ging ik anders denken over bepaalde zaken en bekeek ik dingen anders.”


(lees hieronder verder)
“Eva is een hele leuke & fijne coach waarbij ik alles kwijt kon wat betrekking had en van belang was voor mijn progressie! Op dit moment ben ik (even) gestopt met de coaching om te kijken hoe het zelfstandig gaat. Als ik er achter kom dat ik toch nog een extra zetje nodig heb of nóg meer progressie wil boeken dan kies ik er zeker weer voor om bij Eva een traject te volgen!

Kortom ik ben super blij dat ik 5 maanden geleden deze keuze heb gemaakt. Het heeft mij alleen maar positieve dingen gebracht & het allerbelangrijkste: ik voel me goed en ben trots op wat ik (tot nu toe) heb bereikt!”
– Cheyenne (22) –

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl