De ervaring van Chantal

"Ik had een hele slechte relatie met voeding, de weegschaal en mijzelf. Dit had ook impact op mijn relatie. Het voelde alsof ik wegglipte en ik mezelf niet terug kon halen. Ik kwam er zelf niet meer uit en wist dat ik hulp nodig had. Ik nam contact op met Eva-Louise. Na het eerste gesprek wist ik het: zij gaat mij helpen. Na jaren diëten en voedingsschema's volgen, ben ik tijdens dit traject gaan leren eten op gevoel. Dit was aan het begin best oncomfortabel maar ik wist dat je niet kan groeien binnen je comfortzone. Dankzij Eef heb ik doorgezet en als ik nu terugkijk was dat alles wat ik nodig had. Ik vertrouw nu op mijn lichaam en op mijn hongergevoel. Ik probeer nog steeds wat kilo’s kwijt te raken, maar ik weeg niet meer, dus maak ik echt keuzes die goed zijn voor mij en mijn gezondheid. Ik heb super veel tools gekregen voor mijn mindset. Ik weet nu dat er altijd negatieve gedachten blijven, maar dat ik er niet in mee hoef te gaan. Ik herken mijn Criticus en weet waarvoor die dient. Ik ben zo dankbaar dat ik dit samen met Eva-Louise heb mogen doen en zou iedereen die een strijd met eten en haar lichaam ervaart dit aanraden!"
pexels foto

Ik had een hele slechte relatie met voeding, de weegschaal en mijzelf. Hierdoor werd de relatie met mijn vriend slechter. Het voelde alsof ik wegglipte en dat ik mezelf niet terug kon halen.
Ik kwam er zelf niet meer uit en wist dat ik hulp nodig had. Ik nam contact op met Eva-Louise. Na het eerste gesprek wist ik het: zij gaat mij helpen.
Voor ik het traject in ging, dacht ik: nu ga ik eindelijk eens wat kilo’s voorgoed kwijtraken! Maar als snel kwamen wij erachter dat ik daar nog niet klaar voor was. Ik moest eerst werken aan mijn relatie met voeding voordat ik daar de volgende stappen in kon zetten.
Vanaf toen ben ik volledig intuïtief gaan eten. Dit was best moeilijk voor mij, maar door Eef heb ik doorgezet. Als ik nu terugkijk, was dat alles wat ik nodig had. Ik vertrouw nu op mijn lichaam en op mijn hongergevoel. Ik probeer nog steeds wat kilo’s kwijt te raken, maar ik weeg niet meer, dus maak ik echt keuzes die goed zijn voor mij en mijn gezondheid.
Het proces was lang niet altijd comfortabel maar ik wist dat je niet kan groeien binnen je comfortzone.
Ik heb super veel tools gekregen voor mijn mindset. Ik weet nu dat er altijd negatieve gedachten blijven, maar dat ik er niet in mee hoef te gaan. Ik herken mijn criticus en weet waarvoor die dient. Ik herken mezelf weer. Ik heb een sterkere relatie dan ooit met mijn vriend en ik ben zo dankbaar dat ik dit samen met Eva-Louise heb mogen doen.
Ik ben Eef enorm dankbaar voor alles en zou het iedereen aanraden!

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl