De ervaring van Berber

"Na jarenlang jojo'en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen."
“Eva-Louise heeft mij 4 maanden lang gecoacht omdat ik de balans kwijt was in het eten en sporten. Een paar jaar geleden heb ik wedstrijd geroeid. Daarbij moest ik me aan een strikt dieet houden omdat ik op een bepaald gewicht moest in-wegen. Dit sloeg uiteindelijk om in extreem veel afvallen en daarna weer veel aankomen.

Van dit jojo-effect heb ik na het roeien nog erg last gehad. Ik kon alleen maar zwart-wit denken: OF ik was heel streng voor mezelf met eten OF ik at alles wat los en vast zat…. Zo ging dat ook met sporten.

Eva-Louise heeft mij geholpen om dit meer in perspectief te plaatsen en op zoek te gaan naar een passende gezonde levensstijl zonder dieet. De balans tussen gezond eten maar ook kunnen genieten van etentjes en chocola heb ik dankzij haar weer terug gevonden. Nu kan ik zonder zorgen met vrienden uit eten, zonder dat ik daarmee bang hoef te zijn voor de calorieën.

(Lees hieronder verder)

“Voor mij was vooral de mentale coaching waar ik veel aan heb gehad. Haar uitleg over hoe het brein werkt en hoe je je eigen valkuilen kan herkennen hebben mij enorm geholpen. In de wekelijkse coach-calls bespreek je de week met haar door en waar je tegen aan bent gelopen. Dit heeft mij een goede houvast gegeven om door het coachingstraject op een fijne en betrouwbare manier op zoek te gaan naar je eigen gezonde leefstijl.

Voor mij was het een grote stap om hulp te vragen, maar wat ben ik blij dat ik haar hulp heb gehad afgelopen 4 maanden!”

– Berber –

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl