De ervaring van Annemae

"Ik ben dit traject aangegaan terwijl ik nog aan het re-integreren was van mijn burn-out. Tijdens dit traject lag de focus dan ook op het creëren van meer structuur en het werken aan mijn mindset. Dankzij het traject, heb ik hier veel stappen in gemaakt!"
“Ik heb een drukke baan, ik ben daar veel voor op pad, had veel stress, at niet voldoende en met sporten miste ik sturing. Via instagram leerde ik Eef kennen en ik vond haar pagina vooral interessant omdat zij met evidence-based posts werkte. Ik besloot contact met haar op te nemen omdat ik wist dat er iets moest veranderen om weer lekker in mijn vel te gaan zitten en me gezond te voelen.

Toen ik contact met haar opnam en het coachingstraject met haar startte, was ik aan het re-integreren van een burn-out. Dit maakte het traject best zwaar, maar ook prettig omdat ik weer structuur kreeg waar ik zo lang naar op zoek was. Eef maakte een trainingsschema voor me, één waar ik me prettig bij voelde. Als ik was uitgekeken op wat oefeningen of daar niet genoeg progressie in maakte, maakte ze een nieuwe voor me.

Ook met de voedingsschema’s was ik verbaasd hoeveel ik eigenlijk mocht eten en dat ik ook de lekkernijen niet hoefde te laten staan. Het paste er allemaal in! Daarom heb ik nooit het gevoel gehad dat ik op dieet was en heb ik nooit een hongergevoel gehad. Sterker nog, voor mij was het allemaal best veel! Ik was het niet gewend zoveel te eten en stiekem heb ik daar heb ik nog steeds een beetje moeite mee.”

“Samen met de kennisdocumenten die ik kreeg, heb ik veel geleerd over voeding, trainen, maar niet te vergeten ook mindset! Daar moest bij mij zeker een grote omslag gemaakt worden; ik ben niet voor niets in een burn-out terecht gekomen. We hebben hier veel coach-calls aan gewijd en Eef heeft me veel tips en handvatten kunnen geven hoe met stress, mijn perfectionisme en HSP (hoogsensitiviteit) om te gaan.

Ik ben er nog lang niet, daarom ga ik nog even verder met een iets minder intensief traject voor de nodige ondersteuning. Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb om met Eef aan de slag te gaan! Ik heb zoveel waardevolle informatie gekregen en ik heb weer grip op mijn leven kunnen krijgen!”

– Annemae –

Ook geweldige resultaten behalen?

Wil jij ook nooit meer op dieet?

GRATIS CURSUS

Begin vandaag nog en creëer een gebalanceerde levensstijl!

Creëer een gebalanceerde levensstijl